Verkrijgen van ISO 50001

Het "Energy team" van het station definieert en neemt de gepaste maatregelen om de installaties te optimaliseren.

"Het is te danken aan de investering van alle Aquiris-medewerkers dat we de internationale norm hebben verkregen die de vereisten voor de implementatie van energiebeheersystemen definieert", bevestigt Alexia de Cannière, process engineer bij het station. rioolwaterzuivering.

"Dankzij het bewustzijn van het personeel van klimaat-en milieuvraagstukken, is het heel gemakkelijk geweest om deze certificering te implementeren en het personeel te laten meedoen aan dit bedrijfs project," zegt Patrizia.

Het "energie team" van het station definieert en neemt passende maatregelen om de faciliteiten van het station te optimaliseren door de uitvoering van verbeteringsprojecten en het monitoren van verbruik en productie van groene elektriciteit ter plaatse.
Dit systeem, dat alle lagen van de hiërarchie overtuigt, "stelt ons in staat om aspecten te overwegen die we eerder niet hebben overwogen. Het zorgt voor voortdurende verbeteringen aan het station met niet-verwaarloosbare effecten op het milieu, "gaat ze verder.
Kortom, dankzij het verkrijgen van een dergelijk certificaat, de implementatie van belangrijke prestatie-indicatoren, de oprichting van een team dat uitsluitend gericht is op het nemen van concrete acties en iedereen investeert, mag Veolia zich niet schamen voor haar slogan van Verjongende de wereld!